Hälsorummet i Slussfors

Slussfors skola

Det virtuella hälsorummet i Slussfors erbjuder många möjligheter för dig som bor i området. Du kan till exempel använda hälsorummet på skolan för provtagning och blodtrycksmätning och allmänheten har möjlighet att boka videokonferenser.

Personal från hemtjänsten finns på plats och hjälper till med provtagning och blodtrycksmätning på tisdagar klockan 8.00–9.15. För dig som klarar dig själv och vet hur man gör är rummet öppet hela dagen. Det är också möjligt att konsultera vårdpersonal i Storuman via video från vårdrummet. För bokning av videomöte med Storumans sjukstuga ringer du 090-785 44 73.

Hälsorummet i Slussfors planerar regelbundna träffar med hemtjänstpersonalen. Det kommer också att anordnas större informationsmöten för hela befolkningen samt utbildning i hjärtstartare och hjärt- och lungräddning. Allmänheten har möjlighet att boka hälsorummet för att till exempel ha videokonferenser.

I kalendern ser du vilka tider som finns lediga om du vill boka rummet. För att boka tid kontaktar du Maria L Sandström telefon 0951-26719 eller e-post maria.l.sandstrom@vll.se 

Du kan även gå in i kalendern genom att använda länken under "relaterad information".