Turistinformation

Laplaya
Badplatsen Laplaya i Gunnarn är ett mysigt utflyktsmål när vädret är fint.

Storumans kommun är ett fantastiskt besöksmål för turister. Härlig natur, fjäll, skog och sjöar erbjuder obegränsade möjligheter till friluftsliv både på sommaren och vintern. 

Åretruntöppen turistinformation finns i Tärnaby som har öppet vardagar 9-17, extraöppet under sommaren. I Storuman finns turistinformation på Aktiviteten under sommarsäsongen. Övrig tid går det bra att ringa eller maila för turistinformation på vardagar.

Storuman Lapland på webben

Den nya plattformen för besöksnäring Storuman Lapland innehåller allt du behöver veta för ditt besök i Storuman och kommunens östra delar, från Slussfors och österut. Här finns guidning och tips om fiske, besöksmål, vandringsleder, boende och mat- och fikaställen. Följ gärna @storumanlapland på instagram och tagga dina Storumanupplevelser med #storumanlapland

Storuman Lapland (länk öppnas i nytt fönster)

Visit Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Sommartid är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, fiske och fjällens natur som lockar de flesta besökarna.

Visit Hemavan Tärnaby (länk öppnas i nytt fönster)

Publicerad den 25 maj 2020
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)

Relaterad information

Turistinformationen i Tärnaby

Hemavan Tärnaby Turistbyrå
Västra strandvägen 1
920 64 Tärnaby
0954-104 50 
info@hemavantarnaby.se

Hemavan Tärnabys webbplats (länk öppnas i nytt fönster)

Turistinformation på Aktiviteten

Aktiviteten
Skolgatan 23
923 31 Storuman
0951-143 10
turist@storuman.se