Nyheter

Socialtjänsten och polisen finns ute under skolavslutningen

Inför skolavslutningskvällarna 16-17 juni vill vi uppmana er föräldrar att gärna vara ute på samhället. Socialtjänst och Polis kommer att finnas på plats och Storuman Fritid arrangerar aktiviteter.

Storuman Fritid arrangerar aktiviteter för årskurs sex till och med årskurs tre på gymnasiet mellan kl. 19.00-23.30. Nattbio på Folkets hus börjar kl 23.30.

I Tärnaby arrangeras skolavslutningsfirande på Folkan. 

Vill du som vuxen hjälpa till så samlas alla vuxna/vårdnadshavare klockan 18.00 på fredag 17 juni på Aktivitetshuset i Storuman för information om hur ni kan hjälpa till.

Socialtjänsten och Polisen kommer vara ute under torsdags- och fredagskväll och finnas till för er så att ni ska få en trevlig kväll. Även Storuman kristna råd kommer ha vuxna ute på samhället.

Behöver du komma i kontakt med IFO under kvälls-/helgtid så ringer du 112 och ber att få bli kopplad till Socialjouren i Storumans kommun. Behöver du komma i kontakt med Polis så är det 114 14. Är det Akut – ring 112. Vi önskar och hoppas att fler vuxna förebilder kan hjälpa oss att våra ungdomar får en trygg och säker skolavslutning.