Press- och informationsmaterial

Här kan du skicka din fråga, synpunkt eller klagomål
Om du vill vara anonym kan du välja att inte fylla i din e-postadress.
Ansvarig förvaltning

Kommunstyrelsen
Blå vägen 242
923 81 Storuman
Telefon: 0951-140 00 (kundtjänst)
E-post: ks@storuman.se

Ansvarig nämnd

Är du journalist eller reporter och har frågor om Storumans kommun kan du kontakta vår kommunikatör Madeleine Rinman.

Kommunikatören fungerar som presstjänst på Storumans kommun. Här kan du få hjälp med att hitta rätt person som kan svara på dina frågor. Presstjänsten kan också ta fram bilder på politiker och tjänstemän i kommunen ur vår bildbank.

Kommunikatören är också redaktör för kommunens konton på Facebook, Instagram och Twitter samt webbplatsen www.storuman.se. Vill du få pressmeddelanden eller annan information från Storumans kommun skickar du ett mail till madeleine.rinman@storuman.se eller följer oss på Twitter.

Behöver du använda vår kommunlogga eller har frågor om vår grafiska profil är det hit du ska vända dig.

Madeleine Rinman
Informatör
madeleine.rinman@storuman.se

Publicerad den 20 juni 2018