Nyheter

Valdebatter i Storumans kommun

Storuman

Inför valet till riksdag, kommun och landsting arrangeras flera valdebatter i Storumans kommun som är öppna för allmänheten att vara med på. Välkommen att lyssna på lokalpolitikerna!

Paneldebatt på Folkets hus i Storuman

Storuman Folkets Hus arrangerar en politikerdebatt och alla partier har anmält närvaro. Hur minskar vi psykisk ohälsa bland unga? Hur ska centrum utvecklas? Hur utvecklar vi näringslivet? Hur ska Luspengymnasiet utvecklas? Hur ska äldreboenden fungera? Behöver Storuman ett nytt badhus? Hur minskar vi sjukfrånvaron inom vården? Det är några frågor som politikerna kommer att få besvara på paneldebatten på Folkets hus i Storuman.

Valdebatt på Folkan i Tärnaby

Partierna bjuder in till lokal valdebatt i Tärnaby inför valet den 9 september. Aktuella frågor inför valet kommer att diskuteras och debatteras. Alla är välkomna att delta!

Valboxning på Hotell Toppen

Politiker gör upp i boxningsringen, vem vinner (valet)? Våra lokala politiker debatterar i boxningsringen om viktiga lokala frågor inför valet. Företagarna Storuman bjuder in till valboxning. Lyssna på spännande ordväxlingar, bilda dig en egen uppfattning om vad våra lokala politiker tycker är viktigt och vad de vill satsa på under kommande mandatperiod. Alla är välkomna! 

Publicerad den 21 augusti 2018