Nyheter

Snabbkurs i digital affärsutveckling

Kursinbjudan

Torsdag 28 september startar Möjligheternas Region ett nytt koncept för dig som är intresserad av digital affärsutveckling, kommunikation och sociala medier. Med korta föreläsningar som sänds direkt över Facebook kan du få kompetensutveckling till morgonfikat!

Som deltagare i detta program får ditt företag förståelse och inspiration inom tio av de mest aktuella områdena inom digital affärsutveckling och kommunikation just nu. Arbetssätt för att korta geografiska arvstånd och komma närmare kunderna i digitala relationer. Genom tio digitala Pop Up-möten får du förståelse för olika inriktningar och arbetssätt. Kopplat till mötena finns chatten för direkt dialog.

Plattform för deltagande
Programmet presenteras på plattformen Tillväxtstudion på Facebook. Formatet är korta föreläsningar. Där kan du direkt från där du befinner sig kan gå in på Facebook, till projektets grupp, ta sig en ”kopp kaffe” och plugga in lurarna. Därmed får också en direkt upplevelse om hur du kan använda funktionerna grupp, live och chatt i arbetet med att utveckla och marknadsföra ditt företag.

Vad behövs för att komma igång?
Tekniskt är det enkelt, du behöver en Facebook-profil samt Messenger. I samband med din anmälan behöver du lämna mailadress och mobilnummer. Då blir du inbjuden till en grupp på Facebook samt får en sms-påminnelse dagen innan föreläsningarna. 

Anmälan?
Skicka ett mail till karin.lundberg@storuman.se så lägger hon till dig på kursen!

Publicerad den 27 september 2017
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)