Nyheter

Medborgarundersökning i Storumans kommun

Medborgarundersökning

Vad tycker du om Storumans kommun? Hur bra är vår barnomsorg? Hur ser du på framtida arbetsmöjligheter här? Vad kan vi göra för att kommunen ska bli attraktivare? Nu har ett antal slumpmässigt utvalda Storumanbor möjlighet att påverka genom att besvara årets medborgarundersökning från Statistiska Centralbyrån. 

I dagarna får 800 slumpmässigt utvalda Storumanbor en enkät hem i brevlådan. Det är Statistiska Centralbyråns Medborgarundersökning som genomförs och vi behöver din hjälp med att få svar på vad som är bra och vad som kan bli bättre med att livet här i Storuman. 

Vi på Storumans kommun är till för er och det är viktigt för oss att veta vad du tycker om vår service och hur det är att leva och bo i vår kommun. Om du är en av dem som får en enkät hoppas vi att du tar dig tid att svara!

Enkäten skickas ut till ett urval av invånarna i åldrarna 18-84 år. I mindre kommuner är det 800 personer som får enkäten. I årets omgång deltar 131 kommuner och totalt kommer 153 800 personer runtom i Sverige få enkäten hemskickad till sig.

Resultat och rapport för medborgarundersökningen 2015 

Publicerad den 16 augusti 2017