Nyheter

Leader Lappland 2020 söker ekonom

Föreningen Leader Lappland 2020 anställer nu ekonomistöd på minst 50 procent för att driva kansliet ihop med verksamhetsledaren.

Leader Lappland 2020 ansravar för lokalt ledd utveckling i Åsele, Dorotea, Lycksele Vilhelmina, Storuman, Sorsele, Arjeplog och Arvidsjaurs kommuner. Verksamheten finansieras av Jordbruksverket som fördelar EU- och de nationella medlen, Länsstyrelserna i Norr- och Västerbotten, Region Norrbotten samt av de åtta medverkande kommunerna. Kansliet ska vara bemannat fram till 2023 och anställningen gäller först och främst till 2020 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Administration
Ta emot samt diarieföra handlingar, sekreterare vid LAG gruppens möte samt utskick av handlingar.
Ekonomi
Granskning av projektbudgetar, ekonomihantering av föreningens drift och egna projekt rekvisitioner samt redovisning till finansiärer
Övriga arbetsuppgifter
Stöd till sökande gällande budgetarbete, lägga in nyheter mm på föreningens webb.

Kvalifikationer

Erfarenhet av EU-projekt, bokföring och projektredovisning. Erfarenhet av föreningsarbete samt arbete med webb är meriterande.

Placering och arbetstider

Arbetet kan utgå från eget kontor eller vid placering vid någon av de medverkande kommunerna. Arbetstiden är flexibel men det finns deadlines som måste hållas.

Lön

Uppge löneanspråk. Sista ansökningsdag 2017-11-13. Ansökan skickas till anders@lappland2020.se

Publicerad den 18 oktober 2017
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)