Nyheter

Lägesuppdatering om Folkan i Tärnaby

Bowlingsutrustningen är äntligen på väg, huset ska målas om och flera nya projekt ska in i Folkan. En del saker har blivit försenade men efter sommaren kommer det att hända mycket på Folkan i Tärnaby.

Drift av gym
Vi kommer att behöva gå ut med en ny upphandling för drift av gym. Den upphandling vi hade ute tidigare i vår fick vi tyvärr inte in några anbud på. Det positiva är att flera har varit inne ocj plockat ut handlingarna vilket tyder på att intresse finns. Nu hoppas vi på att nästa omgång ger resultat.

Bowling
Bowlingutrustningen har äntligen kommit till Sverige från USA efter en fördröjd leverans och nu skall de ta sig genom landet upp till Tärnaby. Fritids- kultur och utbildningsförvaltningen ska nu upphandla drift av anläggningen. 

Målning och ombyggnad
Målning av byggnaden sker efter semesterperiodens slut. Ombyggnationerna på källarplan blir försenade eftersom entreprenörerna i Tärnaby och Hemavan är fullbokade vilket lett till att fastighetsbolaget fått justera tidplanen. Det innebär att planerad öppning skjuts fram åtminstone en månad från 1 september till 15 oktober.

Projekt
En rad projekt ska sätta igång vilket leder till att en del medarbetare får sin framtida arbetsplats i huset. Mer om detta i nästa lägesrapport.

Publicerad den 14 juli 2017
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)