Under juldagarna serveras julbord och julinspirerad meny från köken på Vikbacka i Tärnaby och på Sibyllagården i Stensele. Vi som jobbar i köken önskar er en riktigt god jul!
Julmeny Vikbacka
JULAFTON 24 DECEMBER
Lunch: Julbord med sill, ägghalvor med rom, lax, gravlaxsås, skaldjurspatè. Julskinka, prinskorv, kökets köttbullar, pressylta och kallskuret. Mimosasallad, rödbetssallad och potatis. Efterrätt: Julgodis och kaka.
Middag: Risgrynsgröt och skinkmacka.
JULDAGEN 25 DECEMER
Lunch: Janssons frestelse och ägghalvor
Efterrätt: Mandarinris & saftsås
Middag: Julkorv, potatis & sås
ANNANDAG JUL 26 DECEMBER
Lunch: Revbensspjäll, sås, potatis och äppelmos.
Efterrätt: Fruktsallad och vispad grädde.
Middag: Rester från julbordet.
Julmeny Sibyllagården
JULAFTON 24 DECEMBER
Lunch: Julskinka, pressylta, renkorv, bakad leverpastej, 3 sorters sill, gravad lax, gravlaxsås, ägghalvor med rom, prinskorv, kökets köttbullar, mimosa och rödbetssallad potatis
Efterrätt: Julgodis och kaffebröd.
Middag: Risgrynsgröt och skinksmörgås, frukt.
JULDAGEN 25 DECEMBER
Lunch: Janssons frestelse, ägghalvor och sallad.
Efterrätt: Pannacotta med saffran och pepparkakssmul.
Middag: Marinerade kycklingklubbor med en krämig varm örtsås och kokt potatis, varma grönsaker.
ANNANDAG JUL 26 DECEMBER
Lunch: Revbensspjäll, sås på skyn, kokt potatis och coleslaw.
Efterrätt: Ris à la malta med saftsås.
Middag: Smått och gott från julbordet.