Nyheter

Jocke och Jonna till Storumandagarna

Glada Storumanungdomar
Glada ungdomar som ser fram emot sommarens event med Jocke och Jonna.

Youtube-profilerna Jocke och Jonna kommer till Storumandagarna 2017.

Inför Storumandagarna 2017 har arrangören Storumans Idrottsklubb i samarbete med Storumans kommun frågat medborgarna genom enkäter och möten hur ungdomarna vill utveckla Storumandagarna. Det framkom tidigt att det saknas arrangemang för unga upp till 18 år. Storuman Fritid har genom gårdsrådet lyft frågan med ungdomarna om deras önskemål inför evenemanget, med uppmuntran om att de skulle tänka fritt och stort. De enades snabbt om att inget skulle vara häftigare än om Youtube-profilerna Jocke och Jonna kom hit.

Storumans IK och Storuman Fritid har gjort det möjligt. Jocke och Jonna kommer till Storuman på lördag 1 juli och har ett ”meet-&-greet” under dagen. På kvällen blir det ett stort drogfritt disco på Hotell Toppen för ungdomarna. Hotell Toppen ställer upp med festlokal helt gratis för att ungdomarna ska få ett eget arrangemang. DJ: CHRIS från Ö-vik.

Samarbetspartners: Hotell Toppen, Karlssons Åkeri, Kulturanslaget, Medborgarskolan, MUCF, Näringslivsbolaget, Region Västerbotten, Storuman är Nice, Storumans Tryckeri och Norrlands Vakttjänst.

Jocke och Jonna

Publicerad den 29 mars 2017