Nyheter

Företagsträff med Svenskt Näringsliv

Nu är det dags att ha en träff om hur det fungerar att driva företag i Storumans kommun. Som ni kanske sett så steg vi på rankingen om företagsklimat men hur ser det verkligen ut i Storumans kommun?

Måndag den 16 oktober träffs vi på Hotell Toppen. Vi börjar med middag klockan 17.00, 18.00-20.00 har vi en dialog kring hur det är att driva företag i Storumans kommun.

Tomas Mörtsell, kommunstyrelsens ordförande är med och berättar senaste nytt från kommunen. Karina Folkesson, regionchef Svenskt Näringsliv, presenterar senaste resultatet av företagens svar om företagsklimatet.

Du som företagare får en chans att berätta hur ni tycker att det fungerar i Storuman, vad fungerar bra och vad skulle vi kunna göra bättre. Johan Duvdahl, näringslivschef kommer att beskriva hur vi tänker jobba för att få ett ännu bättre företagsklimat i vår kommun.

Här har du som företagare möjlighet att påverka hur  vi på kommunen ska jobba så att Storumans kommun blir en plats som det är mycket bra att driva företag i.

Middagen bjuder vi och Svenskt Näringsliv på. Ring eller maila en bekräftelse på att du kommer till mona.olovsson@storuman.se eller 0951-141 05

Publicerad den 13 oktober 2017