Nyheter

Dags att boka höstens halltider

Basket

Nu är det dags att boka höstens tider i kommunens idrottshallar och övriga anläggningar! I år finns det en ny e-tjänst som ni använder för att ansöka om halltider.

Ni kan i dagsläget enbart boka terminstiderna för höstterminen 2019. Sista dag för ansökan om terminsbokning är den 21/7 2019.

Bollhallen går att boka en timme per dag och grupp, för att så många som möjligt ska få möjlighet att nyttja hallen. När ni bokar idrottshallar har ni utöver den bokade tiden tillgång till omklädningsrummen 30 minuter före och efter bokningen.

Cafédelen och läktaren i Bollhallen bokas separat via e-tjänsten ”enstaka bokning” för exempelvis större arrangemang och cuper. Vid bokning av cafédelen och läktaren ska samråd först ske med de som driver campingen (eftersom de avstår sitt personalutrymme vid dessa tillfällen). Det innebär alltså att det inte ingår vid bokning av Bollhallen utan det är endast omklädningsrum och bollplan som man har tillgång till. Teorisalen i Bollhallen är inte längre bokningsbar, eftersom den används för andra ändamål.

Även Ishallen och Storhälla bokas i de nya e-tjänsterna (termins- eller enstaka bokning).

I höst kommer låssystemet i Bollhallen att bytas ut. Det innebär att nycklarna/koderna blir tidsstyrda utifrån bokad tid (samma system som det är i dagsläget i Röbrohallen). 

Alla som bokar tider i kommunens anläggningar ska ta del av kommunens ordningsregler för idrottshallar och övriga anläggningar.

Boka halltid (länk öppnas i nytt fönster)

Sprid gärna denna information i era föreningar.

Kundtjänst 0951-140 00

Campingen 0951-143 00

Åsikter och synpunkter tar vi emot på  ks@storuman.se

Publicerad den 4 juli 2019
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)