Nyheter

Byte till kodlås på Bollhallen i Storuman

Bollhallen kommer under skoltid att vara öppen mellan klockan 08:00 till 16:00. Övrig tid behöver du som privatperson eller förening boka en tid via vår digitala lokalbokning eller direkt på kundtjänst på kommunhuset. Så har det varit tidigare men nu byter Umluspen ut plastkorten mot kodlås.

Tidigare har plastkort lånats ut för att få tillgång till lokalen. Efter bytet kommer istället en kod att erhållas via mail eller sms beronde på vad man anger vid bokningen. Koden knappas in på knappsatsen som monterats vid entrédörren. Koden ger dig tillträde till lokalen under den tid som du har bokat med ett tillägg på 30 minuter före och 30 minuter efter bokad tid. Behöver du använda ridåväggen finns nyckel till den att låna i receptionen på kommunhuset.

Alla som har bokade tider på Bollhallen för hösten kommer att få en kod innan den 28 augusti. Koden kommer att lämnas ut till den person som har gjort bokningen.

Det är ett likadant system som är installerat på Röbrohallen. Föreningar som har bokningar i båda hallarna kan ha samma kod för både Röbrohallen och Bollhallen.

Vid frågor kontakta Annika Torger, 0951-141 68.

Publicerad den 20 augusti 2019