Nyheter

Vi fortsätter snygga upp Storuman

Attraktiva Storuman
Här var det tidigare fullt med sly och ris. I år fortsätter vi röja, städa och förbättra utomhusmiljön i Storumans tätort. Vad vill du att vi ska åtgärda?

Nu har projektet ATTSAM (Attraktivitetsåtgärder i samverkan) dragit igång för 2015. I samarbete med företagarna utför vi åtgärder inom Storumans tätort för att skapa en trevligare utemiljö.

Nu är snön borta och vi fortsätter arbetet med att göra Storumans tätort till en mer attraktiv och trevligare plats för våra invånare och besökare. I vår och sommar ska vi röja sly, stamkvistar på träd, städa, utföra reparationer och se över grillplatser och planteringar. 

Vi vill ha dina förslag och önskemål om vad som kan göras för att få en attraktivare utemiljö i Storuman. Alla förslag, stora som små, är välkomna. Ta chansen att påverka! Använd förslagslådan som du hittar under fliken "kontakta oss" här på sidan.

Du kan också skicka e-post direkt till Emil Lundström som är projektledare för Attraktivitetsåtgärder i samverkan. Välkommen med dina förslag!