Sommarens öppettider - Storumans kommun
Kontakta oss

Sommarens öppettider

Kontakta oss

Den bästa kontaktvägen till oss är att du ringer vår kundtjänst. Vår personal är mycket kunnig och kan i många fall hjälpa dig direkt med din fråga utan att du till exempel behöver passa telefontider hos en handläggare.

Kontakta oss

ÅVC - återvinningcentral

Storumans kommun har en återvinningscentral i Storuman och en i Tärnaby. ÅVC har öppet måndag-fredag. Morkans ÅVC i Tärnaby har även lördagsöppet en gång i månaden.

ÅVC - återvinningcentral

Öppettider simhallen i Storuman

Simhallen i Storuman har sommarstängt från 18 juni. Vi önskar alla våra besökare en trevlig sommar och hälsar er välkomna åter vecka 35.

Öppettider simhallen i Storuman

Bowling i Storuman

Bowlinghallen i Storuman finns i Aktiviteten som ligger centralt i Storuman. Du kan boka en bana i förväg eller komma förbi och se om det är ledigt. Bowlingen har öppet måndag-lördag.

Bowling i Storuman

Bowling Tärnaby

Bowlingen på Folkan i Tärnaby har öppet måndagar och torsdagar samt sista lördagen varje månad. Varmt välkomna till Tärnabys nya mötesplats!

Bowling Tärnaby

Bibliotek

Bibliotek

Storuman Fritid-Aktiviteten

Mitt i Storuman finns vårt aktivitetshus, Aktiviteten. Där har vi samlat fritidsverksamheter, bowling, bibliotek, Lärcentrum och mycket annat under ett och samma tak. På Aktiviteten är det alltid full fart på aktiviteterna.

Storuman Fritid-Aktiviteten
Publicerad den 15 januari 2018
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)